Blumil GO

BLUMIL GO

Allereerst is de Blumil Go uiterst eenvoudig te gebruiken. Je blijft in je eigen rolstoel. Benader de Blumil GO, druk op een knop en maak verbinding met een elektrisch hulpstuk. Deze verandert je handbewogen rolstoel in een elektrische handbike. Arriveer op je bestemming en verlaat de Blumil GO. Het is zo simpel.

Het ontwerp

Design is belangrijk voor ons! Dit geldt voor al onze producten. Ook met de Blumil GO wilden we ervoor zorgen, dat we een product introduceren dat modern en compact is. Geen onnodige kabels, bijlagen, onderdelen.

Gepatenteerd verbindingsmechanisme

De Blumil GO heeft een zeer unieke functie die nog nooit eerder is gezien; het gepatenteerde verbindingsmechanisme. We besloten de dingen een beetje anders te doen en maakten een GROOT verschil voor de gebruiker. Je hoeft geen onderdelen aan je eigen rolstoel te bevestigen en ermee rond te rijden. Er is geen lastige verbinding met de buizen van uw rolstoel en noodzaak de hele constructie op te tillen. Met de Blumil GO hoeft u slechts op een knop te drukken en een elektromotor doet de rest. 5 Seconden later ben je klaar om te gaan. U hebt geen extra hulp nodig. Je kunt volledig onafhankelijk zijn, ongeacht hoeveel kracht je in handen hebt.

Bekijk de film
Blumil GO

Eenvoudig te manoeuvreren

Met een draaicirkel van slechts 1,8 m is de Blumil GO uiterst eenvoudig te manoeuvreren. Dit is erg belangrijk zowel binnenshuis als buitenshuis. Het is heel gemakkelijk om te draaien in krappe ruimtes en kleine kamers. Omdraaien wanneer je op een pad rijdt, heeft maar heel weinig ruimte nodig.

Bekijk de film
Blumil GO

Licht en compact

Hij weegt slechts 13 kg, INCLUSIEF de batterij. Er zijn GEEN extra onderdelen die je op je rolstoel moet installeren. Het complete systeem dat in 5 seconden verbinding maakt met uw rolstoel is extreem licht.

Waga blumil

Weegt

13 kg

Opvouwbaar

De mogelijkheid van eenvoudig transport is een belangrijk kenmerk voor Blumil-gebruikers. Om deze reden hebben we ervoor gezorgd dat Blumil GO een echt compact formaat zou hebben. Om hem op te vouwen, druk je gewoon op een knop. Neem hem overal mee naar toe.

Blumil GO

Bereik

Geniet van een bereik van ongeveer 30 km per oplaadbeurt, dankzij een betrouwbare 280 Wh LG-batterij. Je kunt het gemakkelijk verwijderen en meenemen. Je kunt hem onderweg opladen en hij heeft bovendien een USB-aansluiting, zodat je al je mobiele apparaten kunt opladen. Je hebt de grootste powerbank ooit!

Zeer geschikt voor quadriplegie

Blumil GO is zeer eenvoudig te gebruiken, te rijden, aan te sluiten en in te stellen. Zodat het ook zonder aanpassingen gemakkelijk kan worden gebruikt door mensen die problemen hebben met kracht in hun handen. Allereerst het verbindingsproces, dat wordt gedaan met slechts één druk op de knop om te rijden. De gashendel en rem zijn twee gemakkelijk te gebruiken hendels.

Blumil GO

Snelheid

De Blumil GO heeft 3 snelheidsmodi. Kies diegene waar je je prettig bij voelt. In de standaardmodus is de topsnelheid 10 km/u. Een aangename snelheid als je begint te leren Blumil Go te gebruiken. De snelheid kan worden verhoogd tot 16 km/u. Dit maakt het mogelijk om snel door de stad te bewegen en is geweldig van dag tot dag. Voor de mensen die van een adrenalinekick houden, is er een TURBO-modus. Ga zo snel als 30 km/u. Race met elke fietser die er is, maar wees wel voorzichtig. Dit is voor ervaren chauffeurs!

Blumil GO

Geschikt voor rolstoelen met een vast frame

BLUMIL GO is speciaal gemaakt voor rolstoelen met een onbuigzaam frame. Het is moeiteloos geschikt voor alle starre frame rolstoelen van de meest populaire fabrikanten zoals: Panthera, Kuschal, Invacare, Meyra, Progeo en meer. Houdt er rekening mee dat deze niet geschikt is voor vouw-rolstoelen.

Ingebouwde verlichting

Er zijn twee sets lichten ingebouwd. Het omgevingslicht wordt automatisch ingeschakeld als u de Blumil GO aanzet. Hierdoor ben je zichtbaar voor anderen onder alle omstandigheden. Bovendien kun je de koplampen inschakelen, wanneer je 's nachts extra licht nodig heeft.

Obstakels overkomen

Met de Blumil Go beweeg je op 3 wielen (2 achterwielen van je rolstoel en 1 van de Blumil GO). Dit maakt de rit over elk oppervlak veel comfortabeler in vergelijking met het verplaatsen op 4 rolstoel wielen, omdat de kleine voorwielen worden opgetild.

Met het vliegtuig reizen

Hij is ideaal om mee te reizen. Hij kan gemakkelijk worden opgevouwen, past in een op maat gemaakte tas en u kunt hem meenemen. Ook als je per vliegtuig reist.

Blumil go

Haal hem uit de DOOS en GA

De Blumil GO is niet alleen eenvoudig te gebruiken, maar ook zeer eenvoudig in te stellen en aan uw rolstoel te laten passen. Er zijn 2 eenvoudige handelingen en in de meeste gevallen duurt het slechts 1 minuut.

Watch video

Afmetingen

Dimensions 1 photo
Dimensions 2 photo
Dimensions 2 photoBlumil GO

Certificaat

Blumil is een gecertificeerd product. Als medisch hulpmiddel voldoet het aan alle vereisten, die zijn vastgelegd in EU-wetgeving. Het behaalde CE-keurteken is bepalend voor bepaalde veiligheids- en kwaliteitsnormen en biedt informatie voor alle consumenten en een bewijs dat we aan alle strenge eisen voldoen.

Gefabriceerd in de EU

Blumil GO is van zeer hoge kwaliteit. Hij wordt in de EU volgens de hoogste normen vervaardigd.Blumil go